FOXFIRE EURASIER - Simply the best

~ Dagbok / Blogg ~

2009

4 oktober

Nu är vi redan inne i oktober och vädret har väl varit si sådär. Kalla frostiga nätter och en del dagar med underbart solskensväder men tyvärr även regn och blåst ibland. Som sagt det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder :-) även om hundarna inte är så förtjusta att gå ut. Fast bara vi kommer utanför så älskar de skogspromenaderna trots regnet.

Som ni sett på min sida så har jag i dagarna fått besked att familjen som skulle haft den "blå" tjejen inte har möjlighet att ta hem en valp om fyra veckor. De måste vänta till nästa kull. Ibland är det ju så att vi inte kan styra våra liv som vi vill alla gånger.

Kram / Ulla-Carin & fluffy kids

 

22 september

I söndags hade vi ordnat en Foxfire-Träff i Vimmerby. Vilken kanonuppslutning! Vi blev 36 hundar och nästan 60 personer. Jag hade lyckats få Ing-Marie Hagelin, som är specialdomare på eurasier, att komma och döma alla hundarna. Nu hade hon en vänninna med sig så vi fick även en riktig ringsekreterare. Tyvärr minns jag inte hennes namn.

Det var en supertrevlig träff och tack alla ni som kom och gjorde detta möjligt. Själv hann jag inte fotografera så mycket som jag tänkt mig, men Malin och Madde har skickat en hel del bilder till mig. I slutet står alla namn på hundarna som var med.


Folk och hundar från när och fjärran. Riktigt långväga kom från Norge,
Stockholm, Göteborg och Sala. Flera familjer kom bara för att få träffa Eurasier


Gileyna Apache Shikoba vinnande BIR Baby Klass


Foxfire Attractive Arabella med Elisabeth blev BIM Baby Klass


Yupiter visar upp sig. Vad han har blivit stor min lille Yuppe


Yinzon och husse


Ozzie med husse Keith


Sofia med Japp


Picasso med Nathalie


Mats och Pollux


Ann-Helen med Jet som granskas av Ing-Marie Hagelin


Lise och Uno från Norge. Domaren fingranskar honom.


Här har vi Peter och Gaston


Enja ställer upp sig fint med matte Linda


Japp passar på att vila upp sig


Huvudstudie


Yanthos


Efter bedömningen grillas det för fullt och jättetrevligt att bara snacka hund


Jenny håller på med kataloglotteriet.


Grillmästarna

Det har varit en helt fantastisk dag och vädrets makter var verkligen på vår sida. Här kommer listan med deltagarna.
Baby klass:
Gileyna Apache Shikoba, Ulla-Carin
Foxfire Attractive Arabella, Elisabeth Fredriksson, Tranås
Junior klass:
Chiluna Star Asterix, Anna Virserum
Foxfire Yanthos, Helena Tzimourtas, Tranås
Foxfire Yinzon, Linda Pettersson, Västervik
Foxfire Yupiter, Per Karlsson, Tranås
Foxfire Zebulon; Tina Andersson, Virserum
Balder-Balder Enja Stormfare, Linda Hagelvik, Lammhult
Foxfire Zenia, Pernilla Norlén, Sala
Foxfire Zeta Gold, Ulla-Carin
Unghundsklass:
Foxfire Zander, Jenny Sandvall, Oskarshamn
Foxfire Vienna Pardini, Catharina Karlsson, Nykil
Iara av Nixenspitze, Lise Bathen, Norge
Öppen klass:
Foxfire Japp, Christina Hultqvist, Gullringen
Foxfire Ozzie Teddieson; Keith Carlsson, Eksjö
Foxfire Picasso, Nathalie Fungbrant-Berggren, Ingatorp
Foxfire Pollux, Mats Winchler, Kalmar
Foxfire Sphinx, Jenny Sandvall, Oskarshamn
Sund Stamm's Golden Gaston, Monica Karlsson, Nybro
Sunwolf's Dark Knight, Ann-Helen Hedman, Mölnbo
Foxfire Hoya Carnosa, Ulla-Carin
Foxfire Mai Tai, Inge Andersson, Virserum
Foxfire Quintana of Black Velvet, Gunilla Daag, Huskvarna
Foxfire Qusara, Conny Hedlund, Mariannelund
Foxfire Uncredible Janna, Tina Andersson, Virserum
Uppsala des Legendes de Retz, Bertil Öhman, Ramkvilla
Vanilla Elton des Legendes de Retz, Ann-Helen Hedman, Mölnbo
Championklass:
Foxfire Jackpot, Ulla-Carin
Foxfire Loke Barneyson, Laila Andersson, Tranås
Foxfire Uno to Norway, Lise Bathen, Norge
Mabuh's Reimondo, Marina Nilsson, Vimmerby
Veteranklass:
Sund Stamm's Rebellion, Madeleine Lidebrandt, Stockholm
Kullhagas Edison from Ronja, Peter Bergkvist, Nybro
Leiionspitz Aleika, Ulla-Carin
Mabuh's Junna to Foxfire, Rose-Marie Forsberg, Vimmerby

Groenendael:
Henny des Champs du Trefle, Barbro Öhman, Ramkvilla

Deltagare utan hund:
Johan, Malin och Fanny Eklund, Hovmantorp
Arthur Strandberg med dotter, Sollentuna
Yvonne Evstigen med väninna, Skogås

Ett stort tack till Rose-Marie, Marina, Tina, Jenny och Ann-Helen för allt jobb de lagt ner. Det är tack vare dem som träffen blev så lyckad. Även domaren och ringsekreteraren ska ha ett stort fång rosor. Vi kommer att göra om detta nästa år så ni som inte kunde komma i år får möjlighet att vara med då. Mer info om detta kommer senare.

Lite mindre hanteringsträningar kommer vi att ha under hösten/vintern så att vi alla är förberedda på vårens mindre utställningar 2010

Kram / Ulla-Carin och fluffy kids

14 september

Jag har fortfarande inte hunnit skriva om min Skottlandsresa men det kommer. Det tar lite tid att fixa bilderna som jag tagit. I lördags eftermiddag flyttade Arabella till sin nya familj. Nu kommer hon att få "bo in sig" ordentligt innan Odessa kommer hem. Elisabeth är jättelycklig att få en valp som hon kan börja träna själv. De kommer att debutera på sin första inofficiella utställning/träning helgen som kommer. Mer om den helgen kommer senare.

Odessa's valpar är nu en vecka och vad fort de växer de små liven. Alla har fått nya underbara familjer att flytta till när de blir 8 veckor. Jag har i alla fall sju underbara veckor som jag får ha dem kvar hos mig.

Shikoba håller mig sysselsatt och med honom i huset så går det livat till. Vilka race de kör han och Zeta. Med full speed flyger han upp i soffan, slänger sig över bordet för att sedan flyga vidare till min stora mjukisfåtölj (som gungar). VILKET AGILITYÄMNE!


Här har han placerat sig på bordet för att avnjuta sitt grisöra. Det bästa man har brukar man ju ha på bordet SOOO WHAT?

Kram / Ulla-Carin & Fluffies

5 september

Nu är vi hemma igen och fått vila upp oss också. Min Skottland-semester har varit underbar tack vare Ace's nya familj. Jag är så glad att Ace fick flytta hem till kennel Gileyna. Gillian, Gill och Rob är underbara människor liksom Gillians bror och hans tjej Angie. Jag träffade även Qassie, Vicky och hennes kille Graham.

Min resa började söndagen den 30 aug. Madde och Jennifer (Aleika var med förstås) skjutsade mig till Arlanda där Caroline hämtade Amy.

Gill och Gillian med Ace mötte mig på Edinburgh Airport. Det tog några sekunder innan Ace kände igen mig men sedan var det stor glädje för oss båda. Äntligen fick jag träffa min nya kille, Shikoba, se nedan.

Kram Ulla-Carin och fluffies

29 augusti

Denna vecka har varit väldigt intensiv. Valparnas sista vecka hos mig med allt var det innebär. Chipmärkning, vaccinationer och vet.besiktning samt bad med föning (ej så populärt). Igår den 28:e var veterinären hit och det var mycket beröm över valparna. Evalena och Ivar med Sóley åkte hem med Anastazia (Cindra-Li) vid 10-tiden. Inatt har det varit bara 4 små troll kvar här hemma.

Amanda (Hedvig) ska hämtas tidigt lördag eftermiddag och när hon åkt så åker jag upp till Mollys familj med Aleika, Zeta, naturligtvis Molly och Afrodite (Tequila) samt Arabella.Nu är det lördag förmiddag och jag måste packa och göra klart för min 5-dagars semesterresa till Skottland där jag äntligen ska hälsa på Ace och Qassie, båda bor i Glasgow. Det ska bli underbart att få träffa dem igen, de är mycket speciella för mig eftersom de bodde här så länge innan de flyttade.

Klockan är nu 13.00 och jag har packat klart allt. Mat till Aleika och Zeta för en vecka, 3 valppaket med div tillbehör till Tequila, Amy och Arabella. Det har varit full fart på de små fram till nu, då de slocknat :-) Det är bra att de sover ett tag nu och vaknar till när Hedvigs familj kommer. De bör vara här när som helst nu. Så fort de åkt kommer jag också att lasta in mina dyrgripar i bilen för vår resa till Tungelsta.

I morgon, söndag, skjutsar Peter mig till Arlanda och kl 9.00 träffar jag Amy's nya familj för ett överlämnande. Sedan checkar jag in vid 10-tiden för min Skottlandsresa, avgång 11.20 till Edinburgh. Jag kommer att umgås med Ace och hans familj då jag ska bo hos dem, Qassie och Vicky med sambo träffar jag onsdag. På detta sätt har jag inte tid att sakna mina småtroll för att inte tala om Aleika och alla mina andra älsklingar. Hoya ska ju få vara med Rose-Marie, Janne, Junna och Vegas.

NU BÖRJAR RESFEBERN!

Kramis från oss alla och vi hörs igen om en vecka. Då ska jag berätta om min resa och förhoppningsvis har jag massor av bilder på Ace och hans hundfamilj samt Qassie.

23 augusti

Det är sent söndag kväll och endast "tomten" är vaken. Idag gav jag de vuxna hundarna var sitt stort märgben. Efter några timmar så hittade jag tre av benen hos valparna. Molly tyckte absolut att det var deras och det var verkligen uppskattat. Själv höll hon noga koll på att ingen av de andra "knyckte" dem. Jag kommer att sakna henne när hon flyttar hem till helgen, närmare bestämt så blir det nu på lördag den 29 aug. Då åker jag upp med Molly och Tequila till Stockholm, samt att Amy får åka med då jag kommer att träffa hennes nya familj som kommer ner från Uppsala.

Det är tur att jag själv ska åka bort på några dagars välbehövd semester och kommer lagom hem tills Odessa ska ha sina valpar.

Kram / Ulla-Carin & Fluffy kids

20 augusti

Vi är redan i senare delen av augusti månad och jag tycker inte att jag hunnit med sommaren ännu. Valparna tar ju sin tid förstås men jag tror ändå att det är många som skulle vilja byta med mig ibland. De ger mig så otroligt mycket under de två månader jag har dem innan de flyttar till sina nya hem. För att inte tala om hur många vänner man får runt om i världen. EURASIER-VÄRLDEN ska det stå för den är verkligen speciell.

Jag fick telefonsamtal från SAS igår och de ville ha min bekräftelse att "Killen" får komma den 3 september. Nu börjar jag känna att det verkligen är sant! Oj vad jag längtar . . . . måste vara så här det känns när man bara väntar på att förlossningen ska börja . . . . fast utan att behöva genomgå den själv. Ha ha.

Idag har det varit ett underbart sensommarväder. När jag inte jobbade med Hemsidan så passade jag på att ta lite nya bilder och vilken polisjakt det blev i min trädgård. Inte märks det att Aleika blir 11 år om exakt en vecka och hon fick tag i "boven" också.

Kram / Ulla-Carin & fluffy kids

18 augusti

Jag har suttit och gjort om hela min blogg och tycker själv att den blivit mycket trevligare. Nu slipper jag trackings som försöker lägga in sin reklam i kommentarerna.

Nu är det bara 11 dagar kvar som jag får njuta av mina fem kramisar.

Ulla-Carin

16 augusti

Nu har det varit utställningar i både Norge och Danmark. I Norge fick Foxfire Uno to Norway CERT, 2 bästa hane och NUCH. Grattis Uno och Lise. I Danmark fick Mabuh's Reimondo sitt sista CACIB och är därmed INTUCH & NORDUCH. Grattis till Mondo och Marina.

Mondo är ju blivande pappan till Odessa's valpar.

Foxfire Zebulon blev samma helg BIR och BIG-Reserv samt att lilla Nova (F. Uncredible Janna) blev BIM. Grattis till er också Tina och Inge.

Kram /Ulla-Carin

13 augusti

I kväll var vi och hälsade på Odessa, jag med Vegas, Marina och Mondo samt Rose-Marie med Junna var också med. Dessan's familj är så underbara människor så vi kom inte därifrån förrän vid 9-tiden. Mycket prat och alltid så gott fika. Nu har ju Dessan gått tre veckor sedan parningen och jag tror ganska säkert att hon är dräktig. Jag ska träffa Dessan igen nästa vecka och då har det ju gått fem veckor och borde synas lite mer.

Kram från oss alla

6 augusti

Nu har Molly's familj varit här i snart två veckor. Inge och Tina ville passa på att träffa dem så vi fixade en grillafton här med alla hundar och valpar runt omkring oss. Det var verkligen trevligt. Jag fick träffa Zeb och Nova - har inte sett Zeb sedan Degernäs. Han har växt till sig och blivit en urtjusig kille. Jag passade på att fota lite så här delar jag med mig.

Visst ser man likheterna med morbror Ichicko.

Kram /Ulla-Carin

31 Juli
En liten rapport från oss . . . .

Fredagnatten för fyra veckor sedan satt Madde, Jennifer och jag som klistrade vid Molly’s valplåda. Tiden bara rusar iväg! De fem “Attractive girls” är nu fyra veckor. I onsdags kom Molly’s familj, de campar i närheten och kommer att besöka Molly och småttingarna varje dag. Obi’s familj är också på campingen några dagar. I kväll ska det bli en riktig “familjeträff” med grillning förstås. Ska verkligen bli kul att få se Obi igen.

Det är nästan helt klart att det blir tjejen med rött band som ska flytta hem med Molly. Angelica har bestämt att hon ska kallas för Tequila. Den med blått band ska kallas för Hedvig har barnen i hennes nya familj bestämt. Den svarta tjejen med grönt band flyttar hem till familjen som har Sóley. De andra två är inte riktigt klart ännu vart de ska.

Nu är registreringen hos SKK klar som ni kan se på Hunddata. Jag ska också uppdatera valparnas sidor med stamtavla och lite flera bilder. Det har tyvärr strulat lite med uppladdningen av bilder och video. Håll koll för det kommer mer bilder.

Igår träffade jag också Smilla (Smaragd) och Dixi (Xilia). Fick några riktigt bra bilder på Smilla men Dixi var inte lika lätt. Jag har inte kollat dem ännu så kanske att någon huvudbild kan bli okey.

I tisdags var jag till Valla Djurklinik med Aleika för att kolla upp varför hon tappat så mycket vikt. Visserligen blir hon 11 år den 28 augusti men jag har tänkt att hon ska leva många år till. Provet visade tyvärr att hon har nedsatt leverfunktion och lite för högt blodvärde. Nu ska hon få specialmat och har fått medicin hon ska ta varje dag. När jag kom hem så gav jag henne av den nya maten (hon har alltid varit lite av matvägrare) och jag grät av lycka när hon satte i sig allt. Med lite blandning av leverpastej så har hon faktiskt ätit två gånger varje dag denna vecka. Så om ca en månad ska jag ta med henne till Valla och ta ett nytt blodprov för att se om levervärdena blivit bättre. Nu ber jag varje dag både för henne och Zeta.

Många kramar från oss alla / Ulla-Carin

26 Juli
Valparna är nu 3 veckor, helt underbara ….

I fredags fyllde mina Attractive Girls 3 veckor. Vad tiden går fort. Jag är så tacksam att jag har dessa nu då det hjälper mig att bearbeta sorgen efter Barney. Vegas har fått flytta hem till mamma Junna ett tag för att hjälpa Rose-Marie och Janne i deras sorg.

Pappa Malik med hela familjen var här i fredags - glädjen Molly visade när hon träffade honom var underbar att se. MEN den sträckte sig inte så långt att han fick komma alltför nära valparna. Valparna ja - nu börjar det bli lite mera fart på dem och när de är vakna så undersöker de hela köket. Börjar vifta lite på sina små svansar när man pratar med dem. Och de luktar ju så underbart ……. Idag ska de få smaka sitt första mål mat. Nötfärs med äggula mixat med lite RC Starter Puppy. Det brukar inte bli så mycket första gångerna men de gillar det verkligen.

En annan underbar nyhet. Tillökning i familjen Foxfire i form av en liten kille. Mer info om honom kommer i September. Såååååå söööt .. .. ..

Kram / Ulla-Carin & fluffie 4-legged

15 Juli
Sorg, sorg, sorg … värsta mardrömmen

Underbare, vackre och världsbäst - FOXFIRE BARNEY
har idag den 15 juli fått somna in. Elakartad prostatacancer.

VARFÖR????? Gud tar hem de bästa till Himlen…… Nu springer han och leker på Rainbow Bridge tillsammans med Teddie, Ella och Chicko, som också nyligen kommit dit.

Vi är fortfarande i chock. Vi som var med:
Rose-Marie, Marina och Ulla-Carin

4 Juli
Valpning

22.52  -  tik  -  430 gr
23.29  -  tik  -  450 gr
00.33  - tik  -  420 gr
01.41  -  tik  -  420 gr
02.13 -  tik  -  400 gr

Vart tog killarna vägen?

3 Juli
Inget är som väntans tider . . . .

Det är den 3 juli …. Molly har nu gått 63 dygn. Hela dagen har Molly haft det lite jobbigt, mycket på grund av värmen. Det är fruktansvärt kvavt.

Vi (Madde, Jennifer och jag) har väntat sedan halv fem i morse . . . . . . Ha koll på bloggen det närmaste dygnet så får ni veta hur det går.

Kram från oss alla

20 Juni
Mid"sommar"

Ja nu är det midsommar och jag kan inte i min vildaste fantasi kalla det för “sommar”. När solen får en möjlighet att stråla igenom de tjocka och gråsvarta molntäcken så kan man kanske ana sommaren. Det blåser kallt.

Nu ser jag ändå positivt på tillvaron, hundarna stortrivs och jag vill ändå inte ha det alltför varmt

Nedräkningen har börjat. Molly kom hit i torsdags den 18 juni. Hon ska ha sina valpar ca 3-4 juli och börjar bli lite rund om magen. Lilla Matvraket.

Familjens andra eurasier dog natten innan och vi sörjer med dem. Nu väntar Ella tillsammans med Teddie på Regnbågsbron där de springer omkring i frihet och leker i väntan på matte, husse.

Min lilla Zeta har fått följa med familjen hem så att de inte ska behöva vara helt utan hund dessa veckor då Molly kommer att vara här med sina valpar. Jennifer, yngsta dottern, ska komma hit en vecka innan valpningen för att vara med från början. Nu väntar vi alla med stor spänning på nedkomsten

Ha en fortsatt härlig midsommar och många kramar från oss alla här på “Foxfire Spa & Country Inn”

Ulla-Carin & fluffy 4-legged kids

23 Maj
Utställning Västervik

Ytterligare en mycket lyckad utställning eller vad sägs om detta resultat!
Västervik och domare Ing-Marie Hagelin

Foxfire Yinzon blev BIS-2 av mer än 20-talet valpar. Grattis Linda!
Foxfire Sphinx och Foxfire Xander fick båda HP men blev slagna av Mabuh’s Reimondo, som blev BIR och BIG-2
Foxfire Barney BIS-Veteran

Grattis alla duktiga ägare
Ulla-Carin

21 Maj
Lyckade utställningar

Vilken härlig dag! Några Foxfire-hundar har varit på utställning.

Foxfire Sphinx blev BIR och BIG-4 (av 11 raser) och halvbrorsan Foxfire Barney tog storslam - eller vad sägs om BIS-CHAMPION och BIS-VETERAN.

Mamma Aleika är så stolt över sina söner för att inte tala om hur jag känner mig

Förra helgen blev Foxfire Xander BIR och BIG-2 Stort GRATTIS till er alla

önskar vi på Foxfire
Ulla-Carin

20 Maj
HD-avläsning

Nu har Foxfire Nikolaus blivit omröntgad med bättre resultat. Hans första röntgen var C/C och nu är han B/B. Ni som har röntgat och fått att er hund har någon form av dysplasi ska nog fundera på att göra en omröntgen. Vänta gärna tills att hunden är över 3 år då tydligen en del eurasier blir “färdiga” väldigt sent. Det är nu en hel del eurasier som blivit omröntgade med bättre resultat.

Vad kan det bero på? Utvecklas vår ras väldigt sent eller är det “fel” på avläsarna . . . . . . . .

Kram från ett “halv”soligt Gullringen

13 Maj
Sorg är alltid svår

Fick just nu ett samtal från Sören. Teddie hade tagit sig ut då dörren inte riktigt gått i lås. Överkörd. DÖD! Jag kan inte fatta att min älskade Teddie inte finns mer. Sorgen och saknaden är extra stor då han bott hos mig under mars och april. VARFÖR? Kan inte sluta gråta …..

Molly har varit på dejt under Valborg

Torsdagen den 29 april kom Madde, Jennifer och Molly hit. De fick sova här en natt och vi åkte under fredagen till Sibbarps Camping i Malmö där jag hade bokat en stuga. Det strulade lite innan vi hittade till campingen men väl där så fick vi en fantastiskt fin stuga. Och vilken underbar campingplats! Den kan vi varmt rekommendera.

Jag hade avtalat med Claes att de skulle komma över till campingen med Malik eftersom Molly inte var klar att få åka till Danmark. En jättefång med rosor till Ann-Marie och Claes för att de ställde upp. Vi hade nästan bara anlänt när Claes sms:ade att han var på parkeringen med Malik. Vi försökte hitta en någorlunda avskild plats med det var inte lätt med “hela” Malmö befolkning överallt (superväder). Kärlek vid första ögonkastet var det mellan Malik och Molly — inga parningsproblem där inte ……. Claes och Ann-Marie skulle komma över även på lördagen och det gick lika bra med parningen då också. Nu är det bara “väntans tider” som gäller

Under fredagskvällen gick vi till Limhamn för att käka en god middag. Det blev en jättelång promenad då vi gick runt hela samhället …. fråga inte varför. Vi satt ute med Molly och åt en härlig thai-middag. Vi hade visserligen tänkt gå tillbaka men det var jättekallt när solen försvunnit. Tur ska man ha ibland så vi hann precis med sista bussen till campingen. Att vi sov gott!!!!

Resan hem gick jättebra. Vi stannade i Höör och käkade mat — Hardy’s ska ni absolut stanna och äta. De har supergod mat och mycket hemlagat (äkta).

Hej från några trötta resenärer.

Vårväder - 22 april

Visst är det vårväder men …. hualigen så kallt ändå!

Jag är så glad att jag fått förtroendet att få ta en kull valpar på “Molly” - Foxfire Queen of Black Gold. Stort tack Madde och Peter samt barnen. Jag har alltid tyckt att Molly är en underbar tös.

Nu har vi bestämt vilken hane som ska få den stora äran och det blir en supertrevlig och jättesnygg kille i Danmark - DKCH SECH KLBCH KLB-07 Mabuh’s Recardo. Tack Claes och Ann-Marie för att ni ställer upp med “Malik”.

Nu har damen behagat börja löpa så det bär iväg söderut i slutet av april så vi får väl fira Valborg där också.

Ni kommer att få löpande information de närmaste månaderna.

Idag ser det ut att bli ett härligt väder så det blir en lång skön skogspromenad och sedan sitta och “löga” i solen vid klipporna vid sjön. Mycket möjligt att det blir lite grilla också Teddie, Vegas, Leika, Hoya och Zeta älskar dessa grilltillfällen. För självklart blir det grillat till dem oclså. Idag ska dessutom Barney och Junna följa med.

Tänk vilka underbara hundar vi har …..

Passa på att njuta och ha en underbar dag med era 4-legged furry balls

Kram från ett soligt Foxfire Spa / Ulla-Carin

Nu har det hänt - den 2 april blev vi med blogg hos Foxfire

Det är nu början av april, ser ut som att våren verkligen är på väg. Snön (mellan 5-10 cm) som vi fick förra veckan har smält bort och solen har lyst även på oss i Gullringen.

Här finns pensionären, Leika snart 11 år, charmkillen Vegas som bara älskar att sitta i knäet på alla som kommer hit, Hoya som föredrar en egen lugn vrå och lilla Zeta, nytillskottet i familjen. I skogen är de alla “lika”, älskar våra skogspromenader och det härliga är att alla kan vara lösa utan problem (när lagen tillåter förstås). Under mars och ett litet tag till bor även Teddie här. Det är bara så fantastiskt när killarna bara fungerar. Jag hade under de två sista veckorna 2008 FYRA killar här. Teddie, Nemo, Ozzie och naturligtvis min egen Vegas tillsammans med tjejerna. Inte en enda gång var det något gruff. Visst är eurasier en underbar ras!

Zeta har gått vanlig valpkurs förstås och nu satsar vi på en klickerkurs. Det finns ingen annan kurs för henne förrän till hösten och såååå länge kan vi inte vänta. Två gånger har vi gått och hon kan redan “vacker tass” samt “give me five”. Vi tränar på “snurra runt” och “give me ten”. Zeta tycker det är lika kul som jag gör.

Kram från oss på Foxfire Spa & Country Inn